Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Yhteystiedot

Palma Warén
Metsätie 19 B 2
04130 Sipoo

palma@pwgrooming.fi

Näyttely päivitys

Share |

Torstai 12.6.2014 klo 7:47


Nefin ja Pojun näyttelyt aloitettiin Riihimäellä 17.5. jossa Nefi oli vielä pennuissa ja Poju juuri 15kk täyttäneenä saatiin siirrettyä toy-luokkaan. Molempien kanssa meni oikein kivasti, Nefi oli VSP pentu ja Poju sai ERI:n

dsc03977.jpg

Seuraavaksi vuorossa oli Järvenpää 24.5. jossa aurinko porotti täydeltä taivaalta ja koirat sekä omistajat meinasi läkähtyä kuumuuteen jo ennen kehiä. Kummallakin junnulla oli täällä hieman veto poissa kehässä ja tuloksena oli 2 x EH.

8.6. Helsinkiin oli myös Rico lähtenyt mukaan ja 3 koiran esittämisessä sai jo handlerikin pitää kiirettä, että oli oikeat numerolaput ja koirat ajallaan kehässä. Toyt oli ensin ja Pojun kanssa sattui pikku vahinko, kun enpä älynnyt että kääpiöiden näyttelyketju saattaa olla sille aavistuksen löysä, ja se onnistui vapautumaan kesken kierroksen kehässä! Mutta eipä hätää, vapauduttuaan Poju esiintyikin entistä enemmän edukseen ja edestakaisin mentiinkin sitten vapaana :D Vähän kyllä ehdin säikähtää, että nyt se häipyy jonnekin jorpakkoon, mutta itse se ei tainnut edes tajuta koko tilannetta :) Sähläyksestä huolimatta Poju sai ERI:n ja sijoittui luokassaan toiseksi.

poju.jpg

Seuraavaksi päästiin Ricon kanssa kehään ja sen kanssa menikin sitten loistavasti! ERI, SA, JUK1, PU1, SERT, VSP :)

rico_vsp__kopio.jpg

Paras uros luokan jälkeen saikin sitten vaihtaa koirat lennossa, kun Nefi oli junnunartuissa. Harjoituksen puutteesta huolimatta se esiintyi ihan kivasti ja sijoittui junnuluokassa toiseksi ERI:llä. Arvostelussa kaikki oli muuten hyvää, mutta turkin pehmeydestä ja keskenkasvuisuudesta vähän verotettiin. Näyttelyn jälkeen Nefiltä lähtikin turkki 10-terällä :D Kerätään rauhassa massaa ja kasvatellaan turkkia sitten ensi keväälle/kesälle.

nefirico.jpg

Tässä vielä Ricosta ja Nefistä yhteiskuvia ja yhdennäköisyys on kyllä hämmentävä! Parikilpailuunhan näiden kanssa olisi pitänyt päästä :) Katsotaan jos ajankuluessa tämä pariskunta pääsisi tekemään vähän lähempääkin tuttavuutta toistensa kanssa ;)

dsc04071.jpg


Kommentit

13.6.2014 20:08  Raija

Oi on kyllä söötit koirat :)
Harmittaa kun oon niin totinen tos yhteiskuvassa :(
Toi alin kumpi onkaan kumpi <3
Ihanat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini