Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Yhteystiedot

Palma Warén
Metsätie 19 B 2
04130 Sipoo

palma@pwgrooming.fi

Eläinlääkärin tarkastuksessa

Share |

Tiistai 5.3.2013 klo 17:17


Pennut ovat jo 5 viikkoisia ja tänään käytiin eläinlääkärin tarkastuksessa, samalla pennut sirutettiin ja otettiin verinäytteet PRA-määritystä varten. Kaikilla pojilla oli jo molemmat kivekset havaittavissa ja muutenkin kaikki ok :) Valitettavasti ainokaisella tytöllä todettiinkin häntämutka :( Pikkupentuina kaikilla oli ihan suorat siimahännät, enkä sen jälkeen niitä ole älynnyt tunnustellakaan, kun ei se päällepäin näy, kun on jo niin paljon karvaa. Tytönhän oli tarkoitus mennä sijoitukseen mun äidille, mutta eipä siitä enää valitettavasti näyttely- ja jalostuskoiraksi ole. Onneksi häntämutka ei ole mitenkään pennun elämänlaatua haittaava tekijä tai terveydellisesti haitallinen. Tytön luonne on myös mitä mainioin, niin toivonkin sen löytävän vielä harrastavan kodin. Tässä vielä pentueen pikkupoika, joka myöskin on vielä kotia vailla, sekä tyttö oikealla.

tyttopoika5vko.jpg


Kommentit

5.3.2013 17:43  Raija

Ovat kyllä niin kauniita pentusii <3

9.3.2013 11:17  Nanna Viikinkoski

Hei, suloisia kevereita sinulla. Ovatko löytäneet uuden kodin jo? Asumme Helsingissä Lauttasaaressa ja haluaisimme antaa kodin ja rakkautta uudelle perheenjäsenelle. Meillä oli Donna kääpiövillakoira 10 vuotta, mutta vuosi sitten jouduimme lopettamaan hänet puhjenneen diabeteksen takia, johon hoidot eivät enää tehonneet. Rakkautta ja huolenpitoa riittää vielä monelta taholta perheessämme ja olisimme kiinnostuneet tytöstä jolla on mutka hännässä? Minkä hintaisia pennut ovat ja missäpäin tällä hetkellä asustavat?
Voimmeko ottaa yhteyttä myös puhelimitse? Meihin saa yhteyden sähköpostin kautta ja puhelimitse numerosta 040-7441015(Nanna Viikinkoski) tai 0400991215 (Mirja Viikinkoski)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini