Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Yhteystiedot

Palma Warén
Metsätie 19 B 2
04130 Sipoo

palma@pwgrooming.fi

Onnistuneita startteja ;)

Share |

Sunnuntai 2.10.2011 klo 20:21


Kun nyt vihdoin kisaamaan uskallettiin, niin kisoja on ollut nyt taas jo kahdet tänä ja viime v-loppuna. Nähtävästi pelkoni huonoista kepeistä ja keinusta on ollut ihan aiheeton, kun suurin vaikeus on ollut saada koira pysymään radalla! Viime v-loppuna HAU:n kisoissa ekan startin kämmäsin kyllä ihan itse, kun tein väärän radan, mutta toisella startilla taas Freddy lähti omille teilleen heti ekan esteen jälkeen ja kyseessä oli vielä hyppysuora! Tänään meillä oli 3 starttia Hyvinkäällä, joista ensimmäistä rataa päästiin puoleenväliin, toisella radalla Freddy lähti kolmannen esteen jälkeen pois radalta kosiskelemaan yhtä kääpiövillakoiraa, johon oli silmänsä jo aiemmin iskenyt, kolmas rata mentiin loppuun saakka ihmeellisen haahuilun kera. Siltä radalta saatiin vieläpä nolla, vaikka Freddy kävi moikkailemassa ratahenkilökuntaa ja pysähteli kesken esteiden katselemaan maisemia, yliaikaa kylläkin 16sek. Huoh, nyt en enää pistäisi tätä käytöstä oman jännitykseni tai uuden hallinkaan piikkiin. Freddy kuitenkin menee treeneissä tosi hyvin ja ollaan viime aikoina päästy jopa Juhan supervaikeat radat alusta loppuun ilman virheitä. 

Ehkä meidän pitää alkaa treenata vähän enemmän ihan vain perustottelevaisuutta ;) Tässä vielä syksyisiä kuvia meidän parivaljakosta.

syksy11.jpg


Kommentit

3.10.2011 18:14  Minna

Hauska huomata, että Tofu on paljon punaisempi kuin Freddy kuvissa :). Onnea myös agility starteista! Siitä se lähtee, kohta oot melkein joka viikonloppu kisailemassa :D.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini