Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Yhteystiedot

Palma Warén
Metsätie 19 B 2
04130 Sipoo

palma@pwgrooming.fi

Sawo Show

Share |

Maanantai 9.8.2010 klo 13:23


Melkein 1000km tuli ajettua tän reissun takia, mutta mukavaa oli. Eli oltiin siis 3 päiväisessä koiranäyttelyssä Kuopiossa. EH saatiin joka päivä sekä suomalaiselta, englantilaiselta että argentiinalaiselta tuomarilta, arvostelut täällä. Kaikki tuomarit oli kohtalaisen tiukkoja, kun joka päivä valiokoiratkin sitä EH:ta sai, mutta mielestäni oli mukavaa että yleisesti ottaen junnu/nuortenluokan koirat pärjäsi hyvin, ettei aina ole ne monen maan valiokoirat ROPpeja.

sawo_show.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilma oli joka päivä aivan tuskaisen kuuma ja Freddy ei ollutkaan kovin innostunut esiintymään ja mielestäni sen liikkeet olivat aika vaisut, joka tietysti näkyi arvosteluissa. Samoin edelleen kehittymättömyys ja turkin pehmeys vei pisteitä. Onneksi nuo asiat varmaan korjaantuvat ajan myötä itsestään. Järkevintä varmasti olisi vetää Freddyltä turkki lyhyeksi niin että se kasvaisi vähän karkeampana takaisin ja samalla kerätä sille sitä massaa, mutta en taida malttaa kuitenkaan :) Kivahan se on näyttelyissä käydä kuitenkin, riippumatta siitä nauhan väristä.

freddyebba.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näyttelyissä oli myös tuttuja ja erityisesti seurattiin pikku Ebban menestystä. Ebba on oikein kaunis 1-vuotias punainen tyttö jolla on todella upea turkki. Freddykin pääsi Eban kanssa samaan kuvaan vähän pusuttelemaan :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini